Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیوسک بین الملل تابناک: تحریم های جدید آمریکا علیه شبکه مرتبط با حزب الله لبنان، درخواست آژانس برای دسترسی به سایت‌های هسته‌ای ایران، تماس آمریکا با چین برای کاهش خرید نفت از ایران، درخواست آمریکا از ریاض برای مشخص شدن وضعیت «محمد بن نایف» و تلاش‌ ترامپ برای جلوگیری از انتشار اسناد حمله به کنگره از مهم ترین خبرها و رویدادهای بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحریم های جدید آمریکا علیه شبکه مرتبط با حزب الله لبنان

وزارت خزانه داری آمریکا ادعا کرد که یک شبکه مالی مرتبط با حزب الله لبنان را در فهرست تحریم ها قرار داده است.

وزارت خزانه داری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی مدعی شد که دفتر کنترل دارایی های خارجی این وزارتخانه با همکاری دولت قطر یک شبکه مالی مرتبط با حزب الله لبنان شامل هفت نفر را در فهرست تحریم ها قرار داده است.

بر اساس بیانیه وزارت خزانه داری آمریکا، "آندریا ام گاکی" رئیس دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد حزب الله با ایجاد شبکه های جهانی سرمایه گذاران به منظور پر کردن خزانه و حمایت از فعالیت های خود، به دنبال سوء استفاده از سیستم مالی بین المللی است.

وی ادعا کرد ماهیت فرامرزی این شبکه مالی حزب الله بر اهمیت همکاری مستمر ما با شرکای بین المللی مانند دولت قطر برای حفاظت از سیستم های مالی آمریکا و جهانی در برابر سوء استفاده تاکید می کند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا افرادی را که در فهرست تحریم‌ها قرار گرفته‌اند به ارسال ده‌ها میلیون دلار پول به حزب‌الله از طریق نظام مالی و همچنین پول نقد متهم کرده است.

پیش از این نیز وزارت خزانه‌داری آمریکا اعضای یک شبکه مستقر در لبنان و کویت که حزب‌الله لبنان را تامین مالی می‌کنند، در فهرست تحریم‌ها قرار داد و چندین شهروند لبنانی، کویتی، چینی و ایرانی در فهرست تحریم های وزارت خزانه داری آمریکا قرار گرفتند.

آمریکا با فشارهای سیاسی و وضع تحریم ها علیه لبنان و سوریه از طریق قانون به اصطلاح "سزار" باعث به وجود آمدن بحران اقتصادی و مالی در این کشورها شده است.

واشنگتن تاکنون نتوانسته است خواسته های سیاسی خود را تحمیل کند و تلاش برای محاصره اقتصادی لبنان نیز با ابتکار عمل حزب الله در هم شکسته است.

 با جدی‌تر شدن بحران اقتصادی و بویژه سوخت در لبنان، پیشنهاد واردات بنزین از ایران با لیره لبنان از سوی سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان مطرح شد و بدین صورت پس از پیگیری و تلاش حزب‌الله برای واردات سوخت از ایران، تاکنون سه نفتکش حامل سوخت از ایران به سمت این کشور حرکت کرده‌اند.

درخواست آژانس برای دسترسی به سایت‌های هسته‌ای ایران

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌وگو با برنامه «هاردتاک» (گفت‌وگوی صریح) شبکه انگلیسی «بی بی سی» خواهان دسترسی کامل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تأسیسات هسته‌ای ایران شد.

وی در بخشی از این مصاحبه درباره گزارش اخیر در خصوص تجهیزات آژانس در سایت «تسا» در کرج گفت: «شما قبلاً گفتید که این درخواست آمریکایی‌هاست، خیر، این درخواست آمریکایی‌ها نیست این درخواست آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) است. آمریکایی‌ها درخواست نمی‌کنند، من درخواست می‌کنم. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از ایران درخواست می‌کند تا به آن چه که با آن‌ها در روز یکشنبه ۱۲ سپتامبر (۲۱ شهریور ماه) توافق کردم احترام بگذارند. ما توافق کردیم که ما بتوانیم تمامی تجهیزات خود را در آن جا (تأسیسات هسته‌ای ایران) سرویس کنیم، شما به دوربین‌هایی که در آن‌جا نصب شده اشاره می‌کنید که این همه تجهیزات نیست و بخشی از آن است و شامل تمامی (تجهیزات) نمی‌شود و بخشی از آن است و بیشتر از این حرف‌ها است».

وی در بخشی از این گفت‌وگو با تأکید بر لزوم گسترش دسترسی بازرسان آژانس به تأسیسات هسته‌ای ایران گفت: «احتمال بازگشت به توافق در صورت محدود شدن توانمندی‌های بازرسی آژانس بسیار دشوار خواهد بود بنابراین ما تلاش می‌کنیم که آن‌ها (بازرسان) را در آن‌جا حفظ کنیم، ما آن‌ها (بازرسان) را در آن‌جا داریم».

گروسی همچنین در خصوص سفر اخیر خود به ایران و دیدار با «محمد اسلامی» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: «ما برای دسترسی کامل (به تأسیسات هسته‌ای ایران) فشار می‌آوریم. بعنوان بخشی از این سفر با ایران توافق کردیم که به زودی برای دیدار احتمالی با (ابراهیم رئیسی) رئیس‌جمهور ایران و وزیر خارجه به ایران بازگردم».

تماس آمریکا با چین برای کاهش خرید نفت از ایران

در حالی که واشنگتن مدعی آمادگی برای بازگشت به مذاکرات وین برای احیای برجام است، رویترز در خبری اختصاصی به نقل از مقام‌های آمریکایی و اروپایی گزارش داده که ایالات متحده به صورت دیپلماتیک در خصوص کاهش خرید نفت خام ایران با چین تماس گرفته است.

به نوشته رویترز، تصور می‌شود که خرید نفت شرکت‌های چینی از ایران با وجود تحریم‌های آمریکا که به هدفش جلوگیری از چنین فروش‌هایی بوده، باعث شده اقتصاد ایران همچنان پا برجا بماند.

طبق گزارش رویترز، یک مقام ارشد آمریکایی که به دلیل حساسیت این موضوع خواست نامش فاش نشود، روز سه‌شنبه به این خبرگزاری گفت: ما از خریدهای نفتی شرکت‌های چینی از ایران آگاه هستیم.

وی افزود: از اختیارات تحریمی خود برای پاسخ به فرار از تحریم‌های ایران، شامل آن‌هایی که با چین تجارت می‌کنند، استفاده کرده‌ایم و در صورت لزوم به این اقدام خود ادامه می‌دهیم.

این مقام گفت: با این حال، ما به صورت دیپلماتیک با چینی‌ها به عنوان بخشی از گفت‌وگوی خود در خصوص سیاست ایران برخورد کرده‌ایم و فکر می‌کنیم به طور کلی، این روش موثرتری برای رسیدگی به نگرانی‌های ما است.

به گزارش رویترز، به طور جداگانه، یک مقام اروپایی گفت که این یکی از موضوعاتی بود که «وندی شرمن» معاون وزیر خارجه ایالات متحده هنگام سفر به چین در اواخر ماه ژوئیه مطرح کرد.

به نوشته این خبرگزاری انگلیسی، این مقام اروپایی که به دلیل حساسیت دیپلماسی هسته‌ای به شرط ناشناس ماندن صحبت کرد، مدعی شد که چین از ایران محافظت می‌کند و همچنین گفت یکی از مسائل اصلی غرب این است که چین چقدر نفت از ایران خریداری می‌کند. 

طبق این گزارش، وزارت امور خارجه ایالات متحده فوراً به درخواست برای اظهارنظر در خصوص گفته‌های این دو مقام آمریکایی و اروپایی پاسخ نداد. 

به ادعای رویترز، شرکت تجزیه و تحلیل کالا با نام Kpler تخمین می‌زند که واردات نفت چین از ایران به طور متوسط ​​از اول سال تا اوت ۵۵۳ هزار بشکه در روز بوده است.

اوایل مردادماه رویترز به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داده بود ایالات متحده در حال انجام بررسی‌های لازم برای جلوگیری از فروش نفت ایران به چین است.

این خبرگزاری به نقل از مقام مذکور افزود واشنگتن در حال آماده شدن برای شرایطی است که ایران نخواهد به مذاکرات بر سر برجام بازگردد.

طبق این گزارش واشنگتن چند ماه قبل از آن به پکن گفته بود هدفش از سرگیری پایبندی به توافق هسته‌ای برجام است و چنانچه این موضوع محقق شود نیازی برای جریمه شرکت‌های چینی که اقدام به خریداری نفت خام از ایران می‌کنند وجود نخواهد داشت.

خبرگزاری رویترز افزود این موضع آمریکا اکنون با توجه به ابهام‌ها در خصوص زمان از سرگیری هفتمین دور مذاکرات وین دستخوش تغییراتی شده است.

درخواست آمریکا از ریاض برای مشخص شدن وضعیت «محمد بن نایف»

به گفته منابع خبری نهادهای قضایی آمریکا از عربستان سعودی خواسته‌اند تا به وضعیت و محل حضور «محمد بن نایف» ولی‌عهد سابق این کشور که در زندان به سر می‌برد را روشن سازند.

به نوشته وبسایت سعودی‌لیکس، ماجرا از این قرار است که فردی به نام «نادر ترکی الدوسری» تاجر و سرمایه‌گذار عربستانی مقیم آمریکا در زمان ولی‌عهدی «محمد بن نایف» قرارداد نفتی با دولت ریاض در خصوص پالایشگاهی در جزیره کارائیب امضاء کرده بود، اما با زندانی شدن بن نایف طرف سعودی به تعهدات خود عمل نکرده و اکنون الدوسری با شکایت علیه «محمد بن نایف» خواستار دریافت غرامت از دولت سعودی است.

از سوی دیگر الدوسری از کسی شکایت کرده است که هنوز مکان حضور او مشخص نیست و از این رو نهادهای رسمی قضایی در آمریکا در نامه‌ای از دولت سعودی خواسته‌اند تا اطلاعات شفافی از محل حضور «محمد بن نایف» و سرنوشت او ارائه دهد.

در همین حال الدوسری و پسرش از سفر به عربستان منع شده‌اند و به گفته وکلای وی عامل اصلی عدم عمل به تعهدات دولت سعودی، محمد بن سلمان است که بن نایف را زندانی کرده است.

به نوشته وبسایت سعودی‌لیکس شکایت حقوقی ترکی الدوسری در حالی که مربوط به پالایشگاهی در دریای کارائیب می‌شود، به طور اتفاقی توجهات را به موضوع زندانی بودن «محمد بن نایف» جلب کرده است.

الدوسری پیش از این گفته بود حال که نمی‌توان «محمد بن نایف» را به دادگاه احضار کرد، محمد بن سلمان باید پاسخگوی این پرونده باشد.

بازداشت «محمد بن نایف» پسر عمو و ولی‌عهد سابق سعودی به همراه «احمد بن سعود» عموی محمد بن سلمان، در دو سال اخیر به یکی از معضلات اصلی دولت سعودی تبدیل شده است و همزمان بسیاری از شاهزادگان فراری عربستانی به آمریکا و اروپا، اخیرا دست به اقدامات قضایی علیه محمد بن سلمان برای آزادی بن نایف و احمد بن سعود زده‌اند.

هفته پیش منابع مطلع در عربستان سعودی گفتند که دیوان پادشاهی این کشور یک کمیته قضایی برای مقابله با اقدامات حقوقی شاهزادگان مخالف مقیم در آمریکا تشکیل داده است.

وبسایت سعودی‌لیکس به نقل از این منابع نوشت که کار این کمیته این است که با هرگونه اقدام قضایی در خاک آمریکا علیه «محمد بن سلمان» ولی‌عهد عربستان سعودی مقابله کند.

به گفته این منابع، بودجه وسیعی نیز برای عقد قرارداد با شرکت‌های حقوقی آمریکایی برای پیش‌برد این کار در نظر گرفته شده است. همچنین مقرر شده است که کارزار حقوقی و رسانه‌ای گسترده‌ای برای شکست هرگونه اقدامی از جانب شاهزادگان مخالف در آمریکا تشکیل شود.

طبق این گزارش «محمد بن سلمان» با نگرانی بالایی تحرکات شاهزادگان مخالف خود را در خاک آمریکا دنبال می‌کند و ترس این دارد که این اقدامات سرمنشأ تصمیماتی در کنگره و کاخ سفید علیه او شود.

به گفته منابع دیگری، شاهزادگان مخالف بن سلمان در آمریکا برنامه‌های وسیعی برای محاکمه وی با هدف روشن شدن سرنوشت شاهزادگانی که ربوده یا دستگیر شده‌اند، به اجرا در آورده‌اند و مهم‌ترین هدف آن‌ها آزادی این شاهزادگان است.

به گفته منابع سعودی، بن سلمان از آزادی شاهزادگان زندانی نگران است و تلاش دارد تا از آمریکا تضمین بگیرد که شاهزادگان در صورت آزادی بر سر کرسی پادشاهی با او رقابت نکنند.

تلاش‌ ترامپ برای جلوگیری از انتشار اسناد حمله به کنگره

دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین آمریکا تلاش می کند با طرح دادخواست حقوقی از قرارگرفتن اسناد و مدارک و سوابق کاخ سفید در باره حمله ۱۷ دی هوادارانش به ساختمان کنگره به هیات تحقیق جلوگیری کند.

به گزارش روزنامه گاردین؛ ترامپ همچنین انتظار دارد که دستیاران بلندپایه و نزدیکش مانند مارک میدو و دان اسکاوینو رئیس و معاون پیشین کارکنان کاخ سفید، استیو بنن طراح راهبردی و کش پیتل دستیار وزارت دفاع "پنتاگون"، از پذیرش احضاریه این کمیته برای بررسی سوابق و شهادت دادن در باره این رخداد، سرپیچی کنند.

به گفته یک فرد آگاه؛ برنامه های ترامپ در راستای تلاش برای مقاومت در برابر این کمیته منتخب، شاید به طرح دعوای قضایی براساس قانون اساسی ایالات متحده کشیده شود که آزمونی برای اختیارات کنگره برای اعمال قدرت نظارتی بر شاخه ها و نهادهای اجرایی این کشور خواهد بود.

ترامپ در روزهای گذشته، گفته بود که قصد دارد از ادعای امتیاز اجرایی برای جلوگیری از تحقیقات این هیات استفاده کند که در پی وادار کردن دستیاران بلندپایه او برای شهادت دادن در باره رخدادهای ۶ ژانویه و دانسته هایش در باره توطئه ها برای جلوگیری از تائید پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ است. تشدید تلاش های ترامپ برای رویارویی با این کمیته، هم زمان با تلاش او برای مهار تحقیقات به سرعت گسترش یابنده در باره رخدادهای ۶ ژانویه که پنج قربانی و ۱۴۰ زخمی برجاگذاشت، نقطه عطف تازه ای به شمار می رود.

برنامه ترامپ برای جلوگیری از دستیابی نمایندگان این کمیته به اسناد و مدارک کاخ سفید، پیرامون روندی دور می زند که آرشیو ملی آمریکا به دولت های بایدن و ترامپ، امکان بررسی این اسناد را برای طرح ادعا در باره امتیاز قوه مجریه می دهد. بایدن و ترامپ در پی شناسایی و فرستاده شدن اسناد آرشیو ملی مورد درخواست این کمیته برای آنان، ۳۰ روز برای بررسی آنها و درخواست از دولت برای اعلام استثنا شدن هر یک از انها از دسترسی همگانی به آنها، دارد.

به گفته یک منبع آگاه از این موضوع، آرشیو ملی از ۳۱ اوت (۹ شهریور ماه) صدها یا هزاران برگ از این اسناد و مدارک را برای بایدن و ترامپ فرستاده است. اما بایدن در جایگاه رئیس جمهوری، باز هم اختیار نهایی برای تصمیم گیری در باره حفاظت از برخی اسناد را دارد که به این معناست که پس از گذشت ۶۰ روز دیگر، می تواند به دانا راموس رایزن حقوقی کاخ سفید دستور انتشار آنها را حتی به رغم مخالفت ترامپ، بدهد.

ترامپ در این صورت در راستای راهبرد حقوقی خود و مشاورانش، می تواند با طرح دادخواستی برای جلوگیری از انتشار آنها و توقیف این اسناد به مدت ماه ها در دادگاه، در روند گردآوری شواهد و مدارک کمیته منتخب مانع ایجاد کند.

با توجه به پایان یافتن دوره ریاست جمهوری ترامپ و خودداری دفتر مشاور حقوقی کاخ سفید از ادعای حفاظت برای جلوگیری از شهادت دادن مقام های وزارت دادگستری دوره ترامپ در برابر این کمیته در باره آن رخداد، پیروزی او در این پرونده برای به دست آوردن امتیاز اجرایی، تضمین شده نیست. هر چند می تواند با توجه به هدف تهیه گزارش نهایی پیش از انتخابات میان دوره ای ۲۰۲۲، فعالیت محققان کمیته منتخب را به تاخیر انداخته و مانع دستیابی آنها به این هدف شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اربعین 1400 اعمال ماه صفر سازمان همکاری شانگهای هفته دفاع مقدس اربعین آمریکا روسیه چین و آمریکا اربعین 1400 اعمال ماه صفر سازمان همکاری شانگهای هفته دفاع مقدس اربعین آژانس بین المللی انرژی اتمی وزارت خزانه داری آمریکا مرتبط با حزب الله لبنان فهرست تحریم ها قرار تأسیسات هسته ای ایران شاهزادگان مخالف برای جلوگیری درخواست آمریکا درخواست آژانس محمد بن سلمان کاهش خرید نفت ایالات متحده نفت از ایران محمد بن نایف برای دسترسی آمریکا علیه دولت سعودی کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۸۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر رئیسی حائز اهمیت است/ تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد

وزیر امور خارجه پاکستان سفر اخیر رئیس جمهوری اسلامی ایران به آن کشور را حائز اهمیت دانست و تاکید کرد: اسلام‌آباد اهمیتی به تحریم‌های آمریکا نمی‌دهد و هر آنچه که مطابق با منافع ملی باشد انجام خواهد شد.

به گزارش مشرق، سناتور محمد اسحاق دار طی گفت وگو با خبرنگاران در پارلمان در اسلام‌آباد گفت: سفر سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران به پاکستان بسیار حائز اهمیت است و دولت به زودی رهبران جناح اپوزیسیون را در جریان کامل جزئیات و دستاوردهای این سفر قرار خواهد داد.

وی درباره طرح خط لوله انتقال گاز از ایران به پاکستان نیز افزود که ما نیازی به پنهان کاری نداریم و اگر سوء تفاهم‌های اخیر میان دو کشور حل نشده بود پس چرا رئیس جمهور ایران باید به پاکستان سفر کند.

وزیر امور خارجه پاکستان اظهار داشت: اینکه در بیانیه مشترک ایران و پاکستان در پایان سفر آیت‌الله رئیسی اشاره‌ای به مذاکرات خط لوله گاز نشده است، مساله‌ای نیست؛ بحث اصلی این است که ما اهمیتی به تحریم‌های آمریکا نمی دهیم.

وی تاکید کرد: پاکستان هر آنچه که مطابق با منافع ملی خود باشد را انجام خواهد داد و ما اهمیتی به تحریم‌های آمریکا نمی دهیم.

سناتور اسحاق درباره گزارش حقوق بشری وزارت امور خارجه آمریکا علیه پاکستان نیز گفت که ما این بیانیه را رد کرده و پاسخ مناسبی به آن داده‌ایم.

پیش از این وزیر دفاع پاکستان سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد را بسیار حائز اهمیت و موفقیت آمیز خوانده و تاکید کرده بود: ما به یافتن راهی برای پیشبرد پروژه مشترک گازی با تهران خوشبین هستیم.

خواجه محمد آصف با اشاره تلویحی به آمریکا که اخیرا نسبت به تقویت همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد ابراز نگرانی کرده است، افزود: ما اهمیتی به مخالفت‌های خارجی نمی دهیم، لذا اگر کسی در پی سفر آیت‌الله رئیسی دچار دردی شده، ما دوایی برای درد آنان نداریم.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی در اولین سفر خارجی خود در سال جدید، روز دوشنبه سوم اردیبهشت وارد اسلام‌آباد شد. رئیس جمهور ایران همچنین از شهرهای لاهور و کراچی نیز بازدید کرد.

وی در اسلام‌آباد روز پرکار و فشرده‌ای داشت. وزیر خارجه پاکستان با حضور در هتل محل اقامت رئیس جمهور، با وی دیدار و سپس آیت‌الله رئیسی راهی کاخ نخست وزیری شد؛ جایی که محمد شهباز شریف نخست وزیر پاکستان رسما از وی استقبال کرد. پس از آن دیدارهای دوجانبه و سپس رایزنی میان هیات‌های بلندپایه به ریاست سران دو کشور برگزار شد.

مقامات ایران و پاکستان همچنین در حضور آیت الله رئیسی و شهباز شریف ۸ تفاهم نامه همکاری نیز امضا کردند.

آیت الله رئیسی سپس با آصف علی زرداری همتای پاکستانی خود دیدار کرد و طرفین طیف گسترده‌ای از موضوعات مهم دوجانبه، تحولات منطقه و بین المللی به ویژه جنایات رژیم غاصب اسرائیل علیه نوار غزه و فلسطین را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان نیز امروز در نشست خبری هفتگی خود با اشاره به اهمیت توافقات اخیر با جمهوری اسلامی ایران به ویژه برای تسریع نهایی‌سازی قرارداد تجارت آزاد و مذاکرات درباره خط لوله گاز، تاکید کرد: سفر آیت‌الله رئیسی فرصتی برای تعمیق همکاری‌های همه جانبه ما با ایران بود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  • لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد
  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض
  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است/ در دکترین ما دسترسی به سلاح هسته ای وجود ندارد
  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • درخواست مکرون برای افزایش نظارت بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی
  • سفر رئیسی حائز اهمیت است/ تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد